Başkan Şahiner’den Yola Çıkan Hemşehrilerimize Uyarı

99

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner;Kurban Bayramını Sungurlu’da geçirmek için gurbette bulunan hemşehrilerimizden yola çıkacak olanları uyardı.

Başkan Şahiner yaptığı açıklamada”Kurban bayramı vesilesiyle ilçemize doğru yol alan ve almayı planlayan kıymetli hemşehrilerim,sevdikleriniz ve bizler size kavuşmak için heyecanla sizi bekliyoruz. Ancak bayram trafiği nedeniyle yolların çok fazla kalabalık olduğunu biliyoruz. Bu yüzden sizden ricamız trafik kuralları konusunda her zamankinden daha hassas olmanızı ve dikkatli bir şekilde yol almanızı rica ediyorum. Trafik kurallarının yanında uykusuz ve yorgun vaziyette araç kullanmak da kazaların ana nedenlerinden birisidir. Allah korusun kazalar nedeniyle en mutlu günlerimiz hayatımız boyunca unutamayacağımız en acı günümüz olmasın.”

Önceki Belediyemiz Zabıta Ekiplerinden Bayram Denetimi